Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

YMC Lander 300 ATV


Και για τους πιό συντηρητικούς, να και το Lander 300 της YMC!! Ίσως το πιό χρηστικό ATV της αγοράς, καθ' ότι αυτόματο, με αργό - γρήγορο και όπισθεν. Σχάρες εμπρός - πίσω και Bull Bar. Θηριώδης διαστάσεις και λάστιχα δρόμου, για να συνδυάζει τη βόλτα στον Υμηττό αλλά και το Κολωνάκι!

Αχ καλά που σκέφτονται τους άμοιρους χρήστες του αυτοκινήτου προκειμένου να χαίρονται και αυτοί την ελευθερία και τη φύση χωρίς να χρειάζεται να τρέχουν για διπλώματα μοτό κλπ. Που χρόνος και λεφτά για τέτοια. Γνώμη μου πάντως είναι πως τα ATV θα διεκδικήσουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς τα επόμενα χρόνια και στα αστικά κέντρα. Δεδομένου ότι ένα ATV μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση για σφήνες, μπορεί όμως κάλλιστα να βρει εύκολα χώρο στάθμευσης οπουδήποτε. Και να δώσει όμορφες λύσεις μετακίνησης τόσο εκτός δρόμου όσο και για τις καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο νησί. Η Lander της YMC εύκολα παίρνει δύο άτομα και έχει εξαιρετική πέδηση στο δρόμο. Το οδήγησα από Αλίμου μέχρι Υμηττό και πραγματικά με ενθουσίασε.

21 σχόλια:

stathis είπε...

μία ερώτηση, ενδιαφέρομαι για ATV, στα 250 κυβικά. Έχεις ασχοληθεί καθόλου με την ακολουθία;

all of us είπε...

dear ecologist, please vote for saving climate at standbyinelectricappliances.blogspot.com

Andreas P. είπε...

Φίλε Στάθη, στα 250 - 300 κυβικά υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές από 2500 - 5000 ευρώ. Αν μου πείς σε ποιά τιμή θέλεις να φτάσεις και τη χρήση που θα κάνεις, θα σου πω τις απόψεις μου αναλυτικά για μοντέλα.

stathis είπε...

βασικά, δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 3000-3300 ευρώ. Τί θα πρότεινες;

Andreas P. είπε...

ymc 250 sphinx στα 2,500 ευρώ. Μετά παίρνεις κάτι μεγαλύτερο, Αν δεις΄τα μοντέλα από κοντά θα έχεις και καλύτερη εντύπωση για το τι σου ταιριάζει. Πήγαινε σε Kymco και YMC εκθέσεις για περισσότερες λεπτομέρειες!

sophianos είπε...

xeraite mipws gnorizete ti katanalwsi exei to lander 300?tha voithouse poly stin teliki mou epilogi gia gourouna, thanks.

Andreas P. είπε...

Χωρίς μετατροπές καίει 6Ε τα 100χλμ στην πόλη. Υπάρχουν πολλοί που έχουν κάνει διάφορες τροποποιήσεις και είτε έχουν κατεβάσει την κατανάλωση είτε ανεβάσει την ιπποδύναμη. Για τον όγκο της πάντως θεωρείται αρκετά οικονομική.

Ανώνυμος είπε...

euxaristw gia thn amesi apantisi...tha ithela na rwtisw kai kati allo gia to lander 300 .gnwrizete mipws dexonte xamilwma oi anartiseis tou giati to thelw mono gia asfalto 'h alliws ti prepei na kanw gi'auto...ektos apo tis anartiseis vevaia,an xreiazete?

Andreas P. είπε...

Θα επιλέξετε την έκδοση με ασφάλτινα λάστιχα. Οι αναρτήσεις δε χαμηλώνουν, σύμφωνα με την εμπειρία μας όμως, με τα ασφάλτινα ελαστικά στέκεται πολύ καλά στο δρόμο. (σε συνδυασμό με ζυγοστάθμιση - ευθυγράμμιση). Ευχαριστώ για το χρόνο σας και στη διάθεση σας για οτιδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

euxaristw kai pali,gia thn apantisi.mallon se kourazw me xazes erwtiseis...ta plastika meri tis lander 300 mporoun na vaftoun 'h oxi?

Andreas P. είπε...

Και βέβαια μπορούν, κατόπιν παραγγελίας. Ακόμα υπάρχει και πλήθος σχεδίων (π.χ Ανθρακόνημα) που μπορούν να εφαρμοστούν.

Ανώνυμος είπε...

kapoio sxetiko site 'h magazi me tilefwno? gia thessaloniki+makedonia?

Andreas P. είπε...

2310700160 Λουκάς Βαλούρδος

Ανώνυμος είπε...

tha ithela na rwtisw an mpwrw na topothetisw vinyls gia na allaksw to xrwma tis lander 300 apo ladi se lime green.kai kapoio katastima me tilefwno...thanks.

Andreas P. είπε...

Σε ποιά περιοχή βρίσκεστε; Εάν είστε Αθήνα θα μιλήσετε με τον κο Βλαχοκυριάκο στο 2109854550 για να σας παραπέμψει ανάλογα.

gangster είπε...

ανεφερες κατι για ευθυγραμμιση.υπαρχει καποιος που να γνωριζει το αντικειμενο;γιατι κανεις δεν αναλαμβανει.και οποιος ανελαβε μονο αερα λεφτα πηρε.

Andreas P. είπε...

2109854550 να μιλήσεις με τον Πέτρο Σίμο.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ Η' ΚΑΛΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ LANDER 300 ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?ΑΝ ΝΑΙ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ....(ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Andreas P. είπε...

Καλή εβδομάδα! Να μιλήσετε με τον κο Βαλούρδο στο 2310700160. Εργοστασιακό δεν υπάρχει αλλά γίνονται κατασκευές.

Ανώνυμος είπε...

Εχω ένα desert advanced 250cc, αλλά αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα. Πρώτον καίει πολύ, (περίπου 10 λίτρα στα 65 χλμ), κάνει αρκετό θόρυβο, και δεν τραβάει. ΟΚ, ξέρω ότι δεν έχω και φόρμουλα, αλλά τί μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τις επιδώσεις του. Ποιός μπορεί να με βοηθήσει?

Andreas P. είπε...

είναι αδικαιολόγητα αυτά που αντιμετωπίζεις. 2109854550, κύριος Φραγκάκης