Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

BUGGY YMC DESERT 260 ADVANCED



Και το κέφι συνεχίζεται!! Μετά από 24 μήνες προσπάθειας, αποτυχιών, δοκιμών και πάθους, γεννήθηκε το νέο Buggy Desert 260 Advanced της YMC! Έχει πάνω του όλη την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε μετά από τριβή προϊόντων διαφορετικών εργοστασίων, προδιαγραφών, χρήσης, πελατολογίου και σχεδιασμού. Θα είναι παραδοτέο με τον πληρέστερο εξοπλισμό που τοποθετήθηκε ποτέ σε Buggy κρατώντας παράλληλα την τιμή προηγουμένων μοντέλων της εταιρείας.

Αρκετά φαρδύ για καλύτερο κράτημα και ασφάλεια. Λάστιχα δρόμου και εξελιγμένες αναρτήσεις. Εμφάνιση που παραπέμπει σε 1100!
Βελτιωμένο σύστημα ψύξης, Αλουμινένιο δοχείο υψηλής πίεσης, και για επιδόρπιο, Mp3 Compact σύστημα με ηχεία και Sub!!
Αναμένεται στην Ελλάδα περί τα τέλη Φεβρουαρίου.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι μηχανή φοράει; ίδια με το προηγούμενο 250 με διαφορικό; ή το 260;;

Andreas P. είπε...

Ίδια με το 250 το advanced πονεμένε φίλε. Μακράν καλύτερο και αξιόπιστο, αφού μάλλον το θέλεις για δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Το κατάλαβες ε; Όντως πονεμένος με 260 ίδιο με το YMC. Πιο πολύ το σερνα παρά το νοίκιαζα. Το δικό σου (250) το είδα στο νησί, μια χαρά την έβγαλε. Πάντως εδώ πολύ γάτος ο τύπος της YMC. Μέχρι και τα 260 τα είχε πατεντάρει και πηγαιναν φυσέκι. άγαλμα του καναν οι συνάδελφοι.

Dedalos είπε...

Πήρα περισυ από YMC το desert 250 και εχω τυρανιστεί αφάνταστα από την αναξιοπιστία του την ανεπάρκεια ανταλακτικών και την άπίστευτα κακή εξυπηρέτηση. Περίμενα ανταλακτικό 40 ημέρες και τελικά το βρήκα Ισπανία και ήρθε σε 3!
Για να ρωτήσω για ανταλακτικό με έχουν επί μια βδομάδα πάρε αυριο και πάρε αυριο. 20 τηλεφωνα για να μου πούνε τελικά ότι ο ιμάντας κάνει 76 €.
Τελικά βρήκα Honda με 35! Οσο για επιδόσεις 17 άλογα, τα 10 άρωστα. Ψάχνω να το ξεφορτοθώ όσο-όσο.

Andreas P. είπε...

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες φίλε Δαίδαλε, από που το πήρες, ποιό μοντέλο είναι, ποιός δεν σε εξυπηρέτησε, σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι κλπ.

Dedalos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Dedalos είπε...

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ζήτησα ιμάντα μετάδοσης και μετά από μία βδομάδα και πολλά τηλέφωνα μου είπαν από το τμήμα ανταλακτικών ότι υπάρχει τελικά και κοστίζει 76 €!!!
Ενας αντίστοιχος taiwanέζικος no name κάνει 20 και της Honda 35!!! Βγάλτε συμπεράσματα.........

Ανώνυμος είπε...

Ντιζα ζήτησες; εγώ έχω το περυσινό αλλά δεν έχει ντίζα. Είναι με ημιαξόνια ή αλυσίδα;;

Dedalos είπε...

Η ντίζα είναι για το γκάζι. Το δικό μου έχει ημιαξόνια.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Dedalus επικοινώνησε με τη YMC κο Παπακυριακόπουλο Ανδρέα να δούμε το θέμα μαζί. Ευχαριστώ.

Dedalos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να μου πειτε τις τιμες του spartan500, spartan500u και του desert250 ...ευχαριστω πολυ

Ανώνυμος είπε...

9900, 7000 kai 4300 antistoixa

Ανώνυμος είπε...

εχω παραγγειλη ενα desert 250 ,αν και δεν το θελω για επαγγελματικη χρηση ελπιζω να μην το ''σερνω''ολη μερα και να βγαζει με αξιοπρεπεια της ανηφορες του νησιου μου...

Andreas P. είπε...

Καλοτάξιδο. Προσοχή στο στρώσιμο, οι επιδόσεις του είναι οι καλύτερες στην κατηγορία, δοκιμάστε με 2 ενήλικες να το ξεκινήσετε σε οποιαδήποτε ανηφόρα και θα καταλάβετε τι εννοώ. Μην ξεχνάτε τον έλεγχο μετά από σκληρές εκτός δρόμου διαδρομές

Andreas P. είπε...

Δαίδαλε, πότε να σου στείλω το 800 για test ride?

Andreas P. είπε...

παρακαλούμε τα σχόλια που αφορούν προβλήματα / παράπονα κλπ να συνοδεύονται από κάποιο στοιχείο επικοινωνίας ώστε να μπορούμε να διασταυρώσουμε τα στοιχεία και να προσφέρουμε άμεση βοήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητε φιλε ολα τα στοιχεια μου υπαρχουν στον αντιπροσωπο της YMC στην AΙΓΙΝΑ αλλοστε ειναι και το μοναδικο buggy που κυκλοφορουσε στο νησι...
Παρολα αυτα θα ηθελα να ευχαριστησω τον τεχνικο σας που το Σαββατο το μεσημερι προσπαθησε να με βοηθησει απο το τηλεφωνο οσο μπορουσε.
Τελος ελπιζω να ειναι απλα μια αστοχια υλικου και να μην ξαναχρειαστει να σπρωχνω ...

Andreas P. είπε...

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επισκευή του στην Αίγινα θα αναλάβουμε την επιστροφή του στην Αθήνα και θα σας δοθεί όχημα αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί.

Ανώνυμος είπε...

peronosporos epese?? valte re kamia hayabusa mhxanh kai afhste thn klapsa!!